Yhteystiedot

Javatrans Oy

PL 24
00981 Helsinki

Tilaukset: 0300 4040
Laskutus ja toimistoasiat:
010 666 7792
Koulukuljetukset:
010 666 7793
Hallinto: 010 666 7795

Fax 09-694 99 77
www.javatrans.fi

Share |

Tilausajopalvelut

Matkasi onnistuminen on meille kunnia-asia.

Tilausajopalvelumme tarjoaa sinun toiveittesi mukaan suunniteltuja kuljetuksia.

VIP-tason palvelua, eritystoiveesi huomioiden.

Asiakas on myyntipalvelullemme aina ykkönen! Siksi haluamme auttaa sinua matkan järjestelyihin liittyvissä eritystoiveissasi sekä sovimme mahdollisista oheispalveluista yhteistyöverkostomme kanssa. Tällaisia lisäpalveluita voivat olla mm. kuljettajan kielellisiin valmiuksiin, pienimuotoiseen juoma- ja piknik-tarjoiluun tai auton varusteluun liittyvät toiveet. Tarvittaessa varustamme ajoneuvon halutulla nimikyltillä, joka helpottaa seurueen koossapysymistä tai ajoneuvon löytymistä ruuhkaisissa keskuksissa. Tällöin kyltistä tulisi ilmetä esim. ryhmää johtavan henkilön, ryhmän tai yrityksen nimi.

Tilausajopalvelumme soveltuu yhtä hyvin niin yritys- kuin yksityisasiakkaankin erikoistarpeisiin. Kalustomme kattaa koko henkilökuljetussektorin tilatakseista VIP-busseihin. Javatrans Oy:llä on myös vankka kokemus yritysjohdon ja kansainvälisten asiakkaiden kuljetuspalveluiden järjestämisestä. Tästä osoituksena mm. ASEM- huippukokouksen kuljetuspalveluiden järjestäminen Helsingissä 2006.

Myyntipalvelumme on erikoistunut yksilöllisten tilausajojen järjestämiseen.

Ota yhteys myyntipalveluun ja kerro kuljetustarpeesi, saat kilpailukykyisen tarjouksen haluamastasi kuljetuspalvelusta. Helpoimmin asioit myyntipalvelun kanssa sähköpostilla myynti@javatrans.fi tai täyttämällä kuljetus-/tarjouspyyntölomakkeen oheisessa ennakkovaraukset-valikossa.

Tilaus on voimassa heti, kun saat meiltä kirjallisen tilausvahvistuksen. Myyntipalvelumme käsittelee tilauksesi tai tarjouspyyntösi arkipäivisin klo 9 - 16.