Yhteystiedot

Javatrans Oy

PL 24
00981 Helsinki

Tilaukset: 0300 4040
Laskutus ja toimistoasiat:
010 666 7792
Koulukuljetukset:
010 666 7793
Hallinto: 010 666 7795

Fax 09-694 99 77
www.javatrans.fi

Share |

Invataksit

Turvallisuus, luotettavuus, ammattitaito!

Erityisesti suurta huolellisuutta vaativissa invakuljetuksissa korostuvat kokeneen henkilöstömme korkea ammattitaito, vastuullisuus, luotettavuus sekä kalustomme monipuolisuus ja korkea laatu. Panostamme jatkuvasti aktiiviseen asiakasturvallisuuteen. Siksi alan muista toimijoista poiketen kuljettajamme ovat saaneet nimenomaan vammaiskuljetuksiin oikeuttavan D1-ammattikuljettajatodistuksen. Tämä tarkoittaa sitä, että jokaisella invakuljetuksiin osallistuvalla kuljettajallamme on vaativan raskaan kaluston liukkaan kelin ajotaito ja hän on suorittanut Suomen Punaisen Ristin järjestämän ammattiliikenteen ensiapukortin.

Autojemme runsas, erityisesti matkustajien turvallisuuteen ja viihtyvyyteen tähtäävä varustelu, sekä kuljettajiemme ennakoiva, joustava ajotapa ovat omiaan lisäämään matkustusmukavuutta ja tekemään matkastasi nautittavan elämyksen.

Viimeisintä tekniikkaa edustava kalustomme mahdollistaa jopa 4 pyörätuolimatkustajan kuljettamisen samanaikaisesti. Samalla se täyttää tiukimmatkin EU:n invakuljetuksille asettamat laatustandardit.

Muun muassa osana turvallisuusajattelua kaikki automme on varustettu kaksiaisaisilla pyörätuolinostimilla, mikä mahdollistaa vakaan, esteettömän, helpon ja ennen kaikkea turvallisen siirtymisen ajoneuvoon ja siitä pois. Tarvittaessa voit tilata myös paareilla varustetun auton.

ylapalkkiin_onnelliset_1.jpg Yhtiömme on yksi suurimmista Helsingin kaupungille vammaiskuljetuksia tuottava yrityksistä, siksi myös alan erityistarpeiden tuntemuksemme ja toteutuksemme ovat huippuluokkaa.