Taksipalvelut

Javatrans tarjoaa asiakkaiden toiveiden mukaisia taksipalveluita.

 Ammattitaitoiset kuljettajamme ja uusi kalustomme vie Teidät turvallisesti ja luotettavasti perille kaikkialla Uudenmaan alueella (Espoo, Helsinki, Vantaa). Yksin tai ryhmässä, taksilla tai pikkubusslla, tilausajopalvelumme auttaa matkanne suunnittelussa!

Tilaa taksi kiinteällä hinnalla

Joustamme maksukäytännöissä: voitte sopia matkallenne etukäteen kiinteän hinnan (kiinteähintaiset kyydit sivuilta löytyvän tilauslomakkeen kautta) tai halutessanne mittarihinnan.

Invataksi – Vastuullisesti ja turvallisesti perille!

Kuljettajamme ovat erikoistuneet vammaiskuljetuksiin ja ajokorttivaatimuksena on joko taksinkuljettajan ammattipätevyys tai D1-linja-autokortti. Jokaisella invakuljetuksiin osallistuvalla kuljettajallamme on vaativan kaluston liukkaan kelin ajotaito ja on suorittanut Suomen Punaisen Ristin järjestämän ammattiliikenteen ensiapukortin.

Viimeisintä tekniikkaa edustava kalustomme mahdollistaa jopa 4 pyörätuolimatkustajan kuljettamisen samanaikaisesti. Samalla se täyttää tiukimmatkin EU:n invakuljetuksille asettamat laatustandardit. Automme on varustettu kaksiaisaisilla pyörätuolinostimilla, joten siirtyminen on esteetöntä, helppoa ja ennen kaikkea turvallista. Tarvittaessa voitte tilata myös paareilla varustetun auton.

Yrityskuljetukset

Javatrans Oy:llä on vankka kokemus yritysjohdon ja kansainvälisten asiakkaiden kuljetuspalveluiden järjestämisestä. Kalustomme kattaa koko henkilökuljetussektorin tilatakseista VIP-busseihin.

Haluamme auttaa sinua matkan järjestelyihin liittyvissä eritystoiveissasi. Voimme sopia myös erilaisista lisäpalveluista aina kuljettajan kielivalmiuksista pienimuotoisiin tarjoiluhin tai kalustotoiveisiin. Täytetään toiveet yhdessä!

Turistiryhmät

Myyntipalvelumme on erikoistunut yksilöllisten tilausajojen järjestämiseen. Räätälöimme ryhmille sopivat kuljetukset toiveidenne mukaisesti. Kauttamme saatte erilaisia lisäpalveluita: kielitaitoisen kuljettajan, tarjoilua matkan aikana tai juuri vaatimustenne mukaisen ajoneuvon.

Tarvittaessa varustamme ajoneuvon nimikyltillä, joka helpottaa seurueen koossapysymistä tai ajoneuvon löytymistä ruuhkaisissa keskuksissa.

Hinnasto

 Hinnat sisältävät arvonlisäveron 10%

Arkisin (myös lauantai) klo 06.00 – 16.003,80 €
Iltaisin klo 16.00 – 06.00 sekä pyhänä7,80 €
Matkataksa
1 – 4 henkeä / km0,99 €
5 –8 henkeä / km1,49 €
Aikaveloitus / min0,79 €
Ennakkotilausmaksu5,00 €
Minimimaksu10,00 €

 Hinnat sisältävät arvonlisäveron 10%

Tilaukset

Tee tilauspyyntö täyttämällä oheinen lomake

    Haluan yhteydenoton
    PuhelimitseSähköpostitse

    Tilauksen ehdot: Huomioithan, että tilaus vahvistetaan aina sähköpostilla ja ilman vahvistusta tilausta ei käsitellä ja kuljetus ei saavu. Peruutus pitää suorittaa 24h ennen ilman kustannus vaikutusta, 12h ennen perimme 50% kuljetuksen hinnasta.

    Haluatko lisää tietoa palveluistamme?